Bedrijfsprofiel

Ons verhaal start in de beginjaren van 1900. Met de opkomst van het handelsregister is Jos Heeren Transport in 1921 geregistreerd. Met paard en wagen werd er een lijndienst tussen Tilburg en de gemeente Hilvarenbeek onderhouden. Vandaag de dag rijden we met moderne vrachtwagens door heel Europa en hebben een warehouse waar honderden pakjes en pallets per maand de deur uit gaan naar consumenten en bedrijven.

Met de komst van het huidige management team: Franci Heeren, Bram Heeren en Pieter Heeren staat de vierde generatie Heeren aan het roer. Als familiebedrijf met 30 medewerkers hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid en loyaliteit. Onze kracht zit dan ook in de betrokkenheid die wij hebben met jou als klant en onze medewerkers.

Met een schat aan ervaring in de logistiek en door een toenemende vraag naar fulfilment is er in 2021 een nieuwe identiteit onder Jos Heeren Transport toegevoegd. Met e-Logistics by Jos Heeren Transport bieden wij het volledige proces van fulfilment aan met als doel de ondernemer te ontzorgen.

Missie e-Logistics by Jos Heeren Transport

e-Logistics is een groeiende afdeling binnen een gerenommeerd logistiek dienstverlener Jos Heeren Transport. Samen met jou maken we ondernemen nog leuker. We hebben een gezamenlijk doel en dat is de consument blij te maken met  het ontvangen pakketje. Het pakketje waar zorg en aandacht aan is besteed en ook nog op de door de consument gewenste tijd is geleverd.

Belangrijke kernwaarden

e-Logistics by Jos Heeren Transport is vooruitstrevend met ICT en heeft een aantal belangrijke kernwaarden naar haar klanten toe:

  • Betrokken
  •  Betrouwbaar
  •  Loyaal

Het continue streven naar een hoge kwaliteit op het gebied van transport en fulfilment resulteert in  lange termijn relaties met klanten. Duurzaam en maatschappelijk ondernemen worden daarbij niet uit het oog verloren. We dragen dan ook met trots het keurmerk Transport & Logistiek.

Samen succes boeken? Ik nodig jou graag uit voor een persoonlijk gesprek, daarin kan ik jouw wensen koppelen aan onze logistieke diensten.