Fulfilment

Heb jij een webshop en stromen de bestellingen zo snel binnen dat je de logistiek toch liever wilt uitbesteden? Kies dan voor een fulfilment center. Fulfilment in Nederland is de ideale keuze voor ondernemers die willen profiteren van een gestroomlijnd en efficiënt logistiek proces, zonder zich zorgen te hoeven maken over de dagelijkse operaties. Bij E-logistics JHT ondersteunen wij alle logistieke handelingen. Wij helpen je bij de inslag van goederen, orderpicken en ook het versturen van jouw order. Wil je dus de logistiek overdragen aan een fulfillment center met persoonlijke benadering en een uitstekende service? Dan ben je bij e-Logistics aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Contact opnemen 

 

Betekenis fulfilment

Wat is fulfillment in het Nederlands? Fulfilment betekent letterlijk “vervulling”. In de e-commerce verwijst dit begrip naar alle processen, die zich bezighouden met een effectieve verwerking en afhandeling van klantbestellingen. Onder deze processen vallen zaken als verpakken van de order, verzending van de bestelling en de geretourneerde artikelen verwerken. Het gaat bij e-fulfilment om bestellingen en de bijbehorende producten die verkocht zijn in een webwinkel. 

 

Redenen voor het inschakelen van een fulfilment center in Nederland

Waarom zou je deze processen uitbesteden aan een fulfilment center? Het uitbesteden aan speciale fulfilment bedrijven biedt onder andere deze voordelen:

 • Schaalvergroting: fulfilment is ideaal als je bedrijf groeit en je moeite hebt om zelf de toenemende vraag te beheren.
 • Focus op kernactiviteiten: het uitbesteden van fulfilment stelt je in staat om je te concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf, zoals productontwikkeling, marketing en klantenservice.
 • Seizoensgebonden producten: voor bedrijven met seizoensgebonden pieken kan fulfilment helpen bij het beheer van wisselende werklasten zonder dat je permanent extra personeel hoeft aan te nemen.
 • Internationale uitbreiding: als je jouw markt internationaal wilt uitbreiden, biedt fulfilment je de mogelijkheid om efficiënt en betrouwbaar wereldwijd te verzenden. e-Logistics heeft internationaal goede tariefafspraken, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor fulfilment met wereldwijde verzendingen.
 • Logistieke complexiteit: fulfilment is een goede keuze als je producten hebt met complexe logistieke vereisten, zoals verschillende afmetingen, gewichten en speciale verpakkingen.
 • Efficiëntie en kosteneffectiviteit: door je logistiek (fulfilment) uit te besteden, kun je profiteren van schaalvoordelen en efficiëntiewinsten, waardoor je kosten kunt verlagen en klanttevredenheid kunt verhogen.

 

Zo werken onze fulfilment services 

Wij verzorgen complete fulfilment diensten, zoals het versturen van je bestelling binnen de aangegeven levertijd. Hieronder vind je enkele van onze fulfillment services binnen ons all-in fulfillment center in Nederland:

 • Goederen ontvangst
 • Controle van je artikelen. Elk product wordt nauwkeurig gecontroleerd en ingepakt. 
 • Vervolgens worden de producten veilig opgeslagen in ons moderne magazijn. Met ons makkelijk te gebruiken platform zie je meteen de status van de ontvangst. Dat helpt je bij het beheren van je voorraad. Lees hier meer over het proces warehousing.
 • Hierna volgt een snelle orderverwerking van de verkochte producten op je webshop of een ander verkoopplatform.
 • Je pakketten worden zo handig mogelijk verpakt, waarbij genoeg aandacht wordt besteed aan het beschermen van je artikelen.
 • Na verzending krijg je een Track and Trace code om het pakket te kunnen volgen. Deze informatie wordt met een koppeling teruggekoppeld naar de webshop.
 • Wanneer we te maken krijgen met een retourzending, dan controleren wij de teruggestuurde producten aan de hand van jouw gestelde retourvoorwaarden. Jij kunt via je platform bij ons de retourzendingen ook in de gaten houden. 

Bekijk onze parcelshop 

 

Efficiënte en snelle fulfilment met e-Logistics

Ons platform heeft meerdere koppelingen met bekende webshop systemen, zoals Magento en WooCommerce, evenals marketplaces zoals Bol.com en Amazon. Door middel van onze geavanceerde koppeling heb je te allen tijde toegang tot jouw statistieken. 

Een vlotte levering is onmisbaar voor een goede klantenservice. Daarom werkt e-Logistics ook samen met verschillende vervoersbedrijven om jou en je klanten de beste dienstverlening te bieden.

Bovendien willen we graag benadrukken dat we een uitstekend alternatief bieden voor Logistiek via Bol (LVB), waar op dit moment aanzienlijke wachttijden zijn. Bij e-Logistics kunnen we binnen enkele dagen starten met het verwerken van jouw orders, zodat je snel en efficiënt kunt beginnen met het leveren van producten aan jouw klanten.

 

Wat kun je verwachten van ons fulfilment center in Nederland?

Dankzij onze complete fulfillment service in Nederland nemen wij alle logistieke taken uit handen. Onze ervaren fulfilment-experts zorgen voor snelle, kostenefficiënte en moeiteloze verzending van jouw bestellingen. Hierdoor krijg jij de vrijheid om de strategische groei van je online winkel vorm te geven. Andere, unieke voordelen van e-Logistics zijn:

 • Verzending van grotere producten. 
 • De mogelijkheid om transport in house te regelen via ons zusterbedrijf Jos Heeren Transport. 
 • Jos Heeren Transport verzendt producten met meeneem-heftrucks (kooiapen). Met deze meeneem-heftrucks kunnen we zelf op elke locatie lossen, wat zorgt voor flexibiliteit en snelheid in ons verzendproces.
 • Een eigen parcelshop. Deze parcelshop is bedoeld voor consumenten uit de buurt. Hierdoor komen vervoerders dagelijks langs bij e-Logistics wat gunstig is voor onze fulfilment service.
 • Wil je als consument zelf producten ophalen of afgeven? Meld je dan bij onze parcelshop. Lees er hier meer over. 
 • Een late cut-off tijd van 22.00 uur.
 • We hanteren vaste prijzen per verzending.
 • We werken op maat, wanneer nodig. Voor meer informatie kun je vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. 
 • Bij ons heb je een vast aanspreekpunt en kun je bouwen op persoonlijk contact.