Nieuws

9 juli 2023

Samenwerking tussen fulfilment bedrijf e-Logistics by Jos Heeren Transport en GustoNL

e-Logistics by Jos Heeren Transport, een toonaangevend fulfilment bedrijf, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met GustoNL, een online retailer in Nederland. Deze strategische samenwerking zal beide bedrijven in staat stellen om hun dienstverlening en groei verder te verbeteren.

Als gespecialiseerd fulfilment bedrijf biedt eLogistics-JHT uitgebreide logistieke oplossingen aan e-commerce bedrijven. Door de samenwerking met GustoNL kunnen ze hun expertise inzetten om de logistieke processen van GustoNL te optimaliseren en efficiënter te maken.

GustoNL, bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice, zal profiteren van de geavanceerde fulfilmentdiensten van eLogistics by Jos Heeren Transport. Dit omvat onder andere magazijnbeheer, orderafhandeling, voorraadbeheer en verzending. Met de ondersteuning van eLogistics kan GustoNL zich richten op het verder uitbreiden van hun assortiment en het verbeteren van de winkelervaring voor hun klanten.

Pieter Heeren, lid van het managementteam van eLogistics by Jos Heeren Transport, verklaarde: "We zijn verheugd om met GustoNL samen te werken en hen te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun logistieke processen. Ons doel is om hoogwaardige fulfilmentdiensten te leveren, zodat GustoNL zich kan concentreren op hun kernactiviteiten en tegelijkertijd hun klanten de best mogelijke ervaring kan bieden."

GustoNL vertelt: "De samenwerking met eLogistics stelt ons in staat om onze logistieke operaties te optimaliseren en te groeien als bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan het verder versterken van onze positie in de markt en het leveren van kwaliteitsproducten aan onze klanten."

Deze samenwerking tussen eLogistics en GustoNL belooft een win-win situatie te creëren, waarbij beide bedrijven kunnen profiteren van elkaars expertise en middelen. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze samenwerking zal bijdragen aan de groei en succes van beide organisaties in de dynamische e-commerce markt.

#transport #logistiek #fulfilment #webshop #B2B #B2C #commerce


27 januari 2023

Vernieuwde samenwerking met GLS

e-Logistics by Jos Heeren Transport en GLS intesiveren de samenwerking. Daarmee maakt e-Logistics de volgende stap om te groeien met fulfilment en het realiseren van een Pakket Hub voor ondernemers en inwoners van Hilvarenbeek. 

Na de start in de zomer van 2022 verzorgde GLS voor het afhalen iedere dag in Hilvarenbeek van de pakketten. Iedere dag rond 15.30u kwam de transporteur van GLS alle pakketten ophalen voor de volgende dag. Met de nieuwe overeenkomst en latere aanlevering verzorgd door Jos Heeren Transport, zijn wij in staat om een Cut Off tijd aan te bieden van 21.00u. Dus alle bestellingen voor deze tijd verwerkt, worden de volgende dag geleverd in Nederland en België. De openingstijden van ons Fulfilment center worden aangepast van 9.00 u tot 21.00u. 

Ben je inwoner of ondernemer in Hilvarenbeek en verzend je regelmatig pakketten binnen Europa, dan kan e-Logistics by Jos Heeren Transport daarbij helpen. Wij maken een login voor onze portal, je print thuis een verzendlabel en levert de pakketten voor 20.00u in bij ons Pakket Hub op industrieterrein "Bukkum" in Hlivarenbeek. Dit kan al vanaf 4,50€ (excl. btw) per pakket. Ook kunnen we een dagelijkse pick up regelen in de Gemeente Hilvarenbeek. 

Maar ook zonder gebruik te maken van onze portal kun je gebruik maken van onze diensten. In onze nieuwe Pakket Hub ben je welkom van 9.00 u tot 20.00u om jouw pakket te verzenden. Als GLS Business partner kunnen wij een label printen en jouw pakket verzenden binnen Europa tegen aantrekkelijke tarieven. 

Waarom gebruik maken van het Pakket Hub van e-Logistics by Jos Heeren Transport

  • goed bereikbaar op industrieterrein "Bukkum"
  • voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein
  • tot 20.00u inleveren voor "next day delivery"
  • vaste pick up mogelijk in de gemeente Hilvarenbeek
  • uitgebreide service van GLS met SaterdayService, FlexDeliveryService, ShopDeliveryService en ShopReturnService

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met Pieter Heeren (013-5052175 of info@elogistics-jht.nl).


8 maart 2023

Samenwerking met pakketvervoerder DHL, PostNL, Homerr, DPD en Brenger

Vanaf medio april kan je als klant van e-Logistics, of de consument, kiezen met welke vervoerder jouw pakketje wordt verzonden. Door gebruik te maken van slimme software kiezen we de meest efficiente vervoerder, met alle opties die bij de betreffende vervoerder horen. 

Vraag naar de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen. 


15 november 2022

Ambities van e-Logistics by Jos Heeren Transport verteld door Transport & Logistiek

Voor e-fulfilment liggen er enorme kansen, zeker ook als het gaat om energieneutraal bezorgen van onlinebestellingen via een lokale pakkethub. Dit zegt Pieter Heeren van e-Logistics by Jos Heeren Transport. “Wat wij zouden willen is dat e-Logistics als bedrijf met ruimte, kennis, ervaring en middelen de pakkethub zou worden waar alle pakketjes voor de gemeente Hilvarenbeek binnenkomen en van waaruit ze energieneutraal met fietskoeriers en elektrische voertuigen uitgeleverd worden aan particulieren en bedrijven in de tot deze gemeente behorende dorpen.”

Lees als abonnee van Transport & Logistiek het volledige artikel op de website.

#transportlogistiek #efulfilment #online #ondernemerschap #logistiek #distributie


2 november 2022

Laat de klant kiezen in de checkout van jouw webshop en bespaar kosten.

De software van een fulfilment center bepaald mede het succes van jouw webshop. Hoe dan? De consument besteld in jouw webshop en wij gaan als fulfilment center aan de slag. De order wordt ontvangen we werken tot ’s avonds laat om de order ook nog op tijd bij een pakketvervoerder te krijgen. Die werkt vervolgens de hele nacht door om te zorgen dat die ene broek of dat leuke speeltje de volgende dag wordt thuisbezorgd.

De consument is hierin verwend, die wordt namelijk van alle gemakken voorzien. Tenminste dat denken wij als webshopeigenaar. Maar is dat eigenlijk wel nodig, heeft hij of zij de spullen wel de volgende dag nodig?

Door in de checkout al een keuze te geven aan de consument kunnen we besparen. Door slim gebruik te maken van software die in staat is om de hele keten te overzien, kan een consument keuze maken van levermoment en bijbehorende vervoerder. Hierdoor voorkom je dure pieken en dalen in orderverwerking en hogere transportkosten.

Wij als fulfilment center investeren continue in onze dienstverlening. Wij zullen daarom ook gebruik gaan maken van deze software om de consument een best passende bezorgmoment te bieden en daarbij voor jou als webshopeigenaar kosten te laten besparen. De omzet van de webshop stijgt omdat de consument jou transport, logistieke service en betrouwbaarheid beloont.