Nieuws

15-11-2022

Ambities van e-Logistics by Jos Heeren Transport verteld door Transport & Logistiek

 

Voor e-fulfilment liggen er enorme kansen, zeker ook als het gaat om energieneutraal bezorgen van onlinebestellingen via een lokale pakkethub. Dit zegt Pieter Heeren van e-Logistics by Jos Heeren Transport. “Wat wij zouden willen is dat e-Logistics als bedrijf met ruimte, kennis, ervaring en middelen de pakkethub zou worden waar alle pakketjes voor de gemeente Hilvarenbeek binnenkomen en van waaruit ze energieneutraal met fietskoeriers en elektrische voertuigen uitgeleverd worden aan particulieren en bedrijven in de tot deze gemeente behorende dorpen.”

Lees als abonnee van Transport & Logistiek het volledige artikel op onze website.

https://transportlogistiek.nl/branche/bedrijf-ondernemer/jos-heeren-transport-wil-lokale-pakkethub-worden/


#transportlogistiek #efulfilment #online #ondernemerschap #logistiek #distributie

2-11-2022

Laat de klant kiezen in de checkout van jouw webshop en bespaar kosten.

 

De software van een fulfilment center bepaald mede het succes van jouw webshop. Hoe dan? De consument besteld in jouw webshop en wij gaan als fulfilment center aan de slag. De order wordt ontvangen we werken tot ’s avonds laat om de order ook nog op tijd bij een pakketvervoerder te krijgen. Die werkt vervolgens de hele nacht door om te zorgen dat die ene broek of dat leuke speeltje de volgende dag wordt thuisbezorgd.

De consument is hierin verwend, die wordt namelijk van alle gemakken voorzien. Tenminste dat denken wij als webshopeigenaar. Maar is dat eigenlijk wel nodig, heeft hij of zij de spullen wel de volgende dag nodig?

Door in de checkout al een keuze te geven aan de consument kunnen we besparen. Door slim gebruik te maken van software die in staat is om de hele keten te overzien, kan een consument keuze maken van levermoment en bijbehorende vervoerder. Hierdoor voorkom je dure pieken en dalen in orderverwerking en hogere transportkosten.

Wij als fulfilment center investeren continue in onze dienstverlening. Wij zullen daarom ook gebruik gaan maken van deze software om de consument een best passende bezorgmoment te bieden en daarbij voor jou als webshopeigenaar kosten te laten besparen. De omzet van de webshop stijgt omdat de consument jou transport, logistieke service en betrouwbaarheid beloont.