Omnichannel Fulfilment

Omnichannel fulfilment

 

Omnichannel fulfilment is een strategie waarbij bedrijven verschillende kanalen gebruiken om klanten te bedienen en te voldoen aan hun bestellingen. Het houdt in dat bedrijven meerdere verkoopkanalen hebben, zoals fysieke winkels, online winkels en mobiele apps, die samenwerken om klanten te bedienen en de best mogelijke ervaring te bieden.

Bij omnichannel fulfilment worden voorraden vanuit verschillende locaties (zoals magazijnen en winkels) geïntegreerd om bestellingen efficiënt te kunnen verwerken en verzenden, ongeacht het kanaal waaruit de bestelling afkomstig is. Dit zorgt voor een naadloze en consistente ervaring voor de klant, ongeacht waar hij of zij koopt of bestelt.

Omnichannel fulfilment stelt bedrijven in staat om de klantervaring te verbeteren en hun operationele efficiëntie te vergroten door het gebruik van technologie en geavanceerde logistiek.

Wij koppelen onder andere met: 

  • Amazon
  • Bol.com
  • Whoocommerce
  • en nog vele meer.

Stel gerust al uw vragen

Omnichannel Fulfilment is dus een uitstekende manier om meerdere verkoopkanalen bij elkaar door een logistiek dienstverlener ofwel fulfilmentpartner te laten uitvoeren. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van omnichannel fulfilment of in onze andere diensten? Neem dan contact op met ons. Onze enthouisiaste medewerkers helpen je graag met al je vragen. Bel dan ook naar +31 (0) 13- 505 2175 of stuur een mail naar info@elogistics-jht.nl