Pakketshop

De parcelshop van e-Logistics is goed bereikbaar op industrieterrein "Bukkum" in Hilvarenbeek en er zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. 

 OPENINGSTIJDEN PARCELSHOP e-LOGISTICS BY JOS HEEREN TRANSPORT

maandag 09:00 u tot 12.45 u en 13.15 u tot 18.00 u
dinsdag 09:00 u tot 12.45 u en 13.15 u tot 18.00 u
woensdag 09:00 u tot 12.45 u en 13.15 u tot 18.00 u
donderdag 09:00 u tot 12.45 u en 13.15 u tot 18.00 u
vrijdag 09:00 u tot 12.45 u en 13.15 u tot 18.00 u
zaterdag gesloten
zondag gesloten

 

Een pakketshop is een afhaalpunt waar consumenten of bedrijven pakketten kunnen afleveren of ophalen. Het is een handige optie voor mensen die niet thuis zijn om hun pakketten te ontvangen of die liever niet willen dat hun pakketten bij de buren worden afgeleverd. Parcelshops zijn meestal gevestigd in winkels of andere locaties die gemakkelijk bereikbaar zijn voor het publiek, zoals supermarkten, tankstations of postkantoren. 

Bij het gebruik van een parcelshop wordt het pakket afgeleverd bij de shop en wordt de ontvanger vervolgens op de hoogte gesteld van de aankomst van het pakket. De ontvanger kan het pakket dan ophalen op een tijdstip dat hem of haar het beste uitkomt. Sommige parcelshops bieden ook de mogelijkheid om pakketten rechtstreeks naar een bepaalde shop te laten sturen, zodat de ontvanger het pakket daar kan ophalen.

 Veel parcelshops werken samen met koeriersdiensten zoals DHL, DPD en Homerr, waardoor klanten hun pakketten bij een parcelshop kunnen laten afleveren of hun pakketten bij een parcelshop kunnen laten ophalen. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om pakketten te verzenden en ontvangen op een tijdstip dat hen het beste uitkomt. 

 Het gebruik van parcelshops is een groeiende trend in de verzendindustrie, omdat het een handige en flexibele manier biedt om pakketten af te leveren en op te halen. Het kan ook de bezorgkosten verlagen omdat er minder mislukte bezorgingen zijn en minder noodzaak voor een tweede bezorgpoging. Bovendien is het gebruik van parcelshops duurzamer, omdat er minder bezorgvoertuigen nodig zijn om pakketten bij afzonderlijke adressen af te leveren.

 Ontdek het gemak van Parcelshops: met ruime openingstijden en makkelijk bereikbaar staan wij voor u klaar.